Over A2SP

Wie is A2SP

A2SP staat voor Automotive Application Services Provider B.V. en is een officiële door de overheid gelicenseerde RDW-provider van voertuiginformatie en kentekendiensten. A2SP is een professionele en dynamische organisatie en ontwikkelt sinds 1999 diensten en internetapplicaties voor de automotive branche. Duizenden klanten maken elke dag naar volle tevredenheid gebruik van deze diensten in het hart van hun bedrijfsvoering; werkplaats en showroom. A2SP is onafhankelijk en neutraal in de branche.

 

Diensten

Het dienstenpakket van A2SP omvat: RDW informatie- en communicatiediensten, voertuiginformatie voor auto's-tweewielers-trucks-aanhangers, kentekenkoppelingen, taxatiewaardes, APK data, statistische data, wagenparktellingen, Direct Marketing data & concepten, softwaretools en maatwerkconcepten. A2SP heeft klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en performance hoog in het vaandel staan en heeft ook de reputatie in de markt dit waar te maken.  Relaties kiezen veelal voor A2SP vanwege de prettig werkende diensten en producten met hoge servicegraad tegen de laagst mogelijke kosten voor de gebruiker. 

 


Doelgroepen

Business-to-business

A2SP levert kwalitatief hoogwaardige diensten aan autobedrijven, importeurs, verzekeraars, marketingbedrijven en andere automotive gelieerde bedrijven. A2SP helpt op een klantgerichte wijze de individuele ondernemers en gesprekspartners bij digitale communicatie, procesoptimalisatie en winstmaximalisatie.

 

Consumenten

A2SP wenst een transparante brugfunctie te vervullen tussen de consument en de automotive sector. A2SP helpt de consument om betrouwbaar, snel, efficiënt en kosteneffectief de juiste keuze te maken bij vraagstukken rondom mobiliteit als de financieel tweede belangrijkste keuze in je leven. A2SP wil brede of specifieke publieksgroepen informeren met actuele, betrouwbare, toonaangevende, onafhankelijke, verrassende, onderhoudende en toegankelijke automotive gerelateerde producten en diensten.