Nieuw! Car Service Plan - auto onderhoudsabonnementen

11 september 2020INTRODUCTIE CAR SERVICE PLAN

EEN VOLLE WERKPLAATSPLANNING EN TEVREDEN, LOYALE KLANTEN


Go Remarketing Solutions lanceert Car Service Plan. Een online platform voor autobedrijven om auto-onderhoudsabonnementen te creëren, verkopen én incasseren. En dat allemaal in eigen beheer. De consument betaalt per maand voor zijn onderhoud en het autobedrijf is verzekerd van een stabiele inkomstenstroom. 

 

Car Service Plan speelt in op de veranderende markt waar consumenten steeds vaker kiezen voor abonnementsvormen en autobedrijven steeds meer moeite hebben om hun klanten vast te houden in de werkplaats. Het belang van vaste, terugkerende inkomstenstromen is in de afgelopen maanden pijnlijk duidelijk geworden. De werkplaats blijkt met een minimaal verminderde marktvraag, opnieuw de enige betrouwbare omzetmaker van het autobedrijf. Daar wordt het geld verdiend waarmee je de kosten kunt blijven dekken. Car Service Plan helpt het autobedrijf zijn werkplaats optimaal te laten renderen vanwege de terugkerende klanten.


Car Service Plan biedt tegenwicht aan private lease waarin de onderhoudskosten in het vaste maandbedrag zijn verdisconteerd. Autobedrijven sluiten onderhoudsabonnementen af met hun klanten waarin de onderhoudskosten van de betreffende auto worden gecalculeerd en per maand aan de klanten worden gefactureerd. Naast de reguliere onderhoudskosten kunnen autobedrijven nog extra diensten aanbieden in het concept zoals zomer/winterchecks en mobiliteitsgaranties. Iedereen die onderhoudsabonnementen wil verkopen kan instappen. Door Car Service Plan aan te bieden krijgt het autobedrijf meer grip op haar klanten en werkplaatsbezetting. De onderhoudskosten zijn per maand voldaan, waardoor je voorkomt dat je klanten met onvoorziene hoge onderhoudskosten bij de werkplaatsbalie staan.


Car Service Plan heeft ook koppelingen met bestaande garantieaanbieders zodat deze naadloos kunnen worden geïntegreerd.


Weten welke voordelen Car Service Plan uw bedrijf biedt?
Bel met: 030-2619196 of kijk voor meer informatie op www.carserviceplan.nl
Meer nieuws...