Nieuw! De Used Car Controller App. Auto's publiceren via uw smartphone

4 maart 2015

 

Nieuw in Nederland! De gratis App van Used Car Controller.

Taxeren én publiceren via uw mobiele telefoon

Used Car Controller introduceert vandaag een nieuw product voor de automotive markt; de Used Car Controller App. Met deze taxatie & publicatie App voor de iPhone 4, 5 en 6 en Android toestellen kunt u eenvoudig en snel uw auto’s publiceren op meer dan 145 autoportals. De app van Used Car Controller maakt het als eerste mogelijk om vanaf de mobiele telefoon zonder tussenkomst van een desktop computer de gebruikte of nieuwe auto’s te publiceren op internet.

Publiceren waar en wanneer u maar wenst

Van dataverrijking, al dan niet vanuit RDW voorraad, tot publiceren, alles kan gewoon op de telefoon met de App van Used Car Controller. Dat kan dus op de zaak, op de veiling, bij een handelsrelatie of thuis op de bank zijn. Waar en wanneer het u maar uitkomt. U maakt met uw telefoon de foto's, koppelt deze foto's aan kenteken, bepaalt de waarde en klaar bent u. De auto wordt netjes voorzien van voertuiggegevens gepubliceerd op de door u gewenste autoportals.

 

Gratis in combinatie met desktop versie

De App wordt samen met de desktop versie aangeboden. Hiermee heeft u het beste van 2 werelden. Naast uw iPhone of Android toestel kunt u de mobiele versie ook gebruiken op uw iPad. De Used Car Controller App wordt Used Car Controller gebruikers gratis aangeboden. Een Used Car Controller abonnement inclusief de mobiele App is er al vanaf € 29,95 per maand.

 

Meer informatie over de App en aanvragen
Wilt u meer informatie of direct aanvragen? Neemt u direct contact op met één van onze adviseurs via 030 – 2619196, stuur een mail naar helpdesk@usedcarcontroller.nl of klik op een van onderstaande buttons.

 

   

 


Over Used Car Controller

Used Car Controller is een product van Go Remarketing B.V. dat is ontstaan uit de samenwerking tussen A2SP, CRM Automotive Retail en EBP Software. Used Car Controller combineert alle tools die een occasionmanager nodig heeft: taxeren, calculeren, vrijwaren, tenaamstellen, statijdmanagement, handelsverkopen en internetpublicatie. Het doel van het gebruik van Used Car Controller is het verhogen van het rendement en het verkopen van gebruikte auto’s. Used Car Controller gebruikers kunnen hun eigen handelsplatform creëren, maar ook koppelen met diverse handelsplatformen van gerenommeerde partijen. Dat levert niet alleen de beste biedingen op, maar garandeert ook een vlot remarketing proces.

 

 

Meer nieuws...