Management informatie

 

Optimaal inzicht in uw werkelijke performance van uw bedrijf in uw regio van APK en verkoopaantallen? Wenst u cijfers om de prestaties van uw bedrijf te zien en te vergelijken met andere periodes? Om te kunnen anticiperen op de marktontwikkelingen in Nederland en de ontwikkelingen in uw eigen verzorgingsgebied, is het van groot belang dat u de ontwikkelingen op de voet kunt volgen.

 

Hiervoor heeft A2SP de dienst AutoStats ontwikkeld: een dagelijks bijgewerkte analysetool die u direct inzage geeft in landelijke Ún regionale ontwikkelingen. De weergave is overzichtelijk en duidelijk,  zodat u zelf gemakkelijk conclusies kunt trekken en aanpassingen in uw bedrijfsvoering kunt doorvoeren, zodat u uw bedrijfsdoelstellingen kunt monitoren.

 

Bent u importeur of autodealer met meerdere vestigingen en heeft u specifieke wensen ten aanzien van de marktcijfers en de performance van uw organisatie? Dan biedt de dienst AutoStatsPro u het perfecte uitgangspunt voor alle tailormade mogelijkheden. Kortom; een helder overzicht van de prestaties van al uw vestigingen.

Beschikbare A2SP diensten:

Verkoopstatistieken