DM Activiteiten (APK en onderhoud)

 

Elk autobedrijf is op zoek naar nieuwe klanten en een betere werkplaatsvulling.  

 

U geeft een eigen invulling aan het bereiken van een (mogelijke) klant: de één plaatst een advertentie in een landelijk of regionaal dagblad, de ander verlegt zijn promotie naar online kanalen. Maar hoe zorgt u dat uw marketing- en PR budget zo effectief mogelijk wordt ingezet? En u zeker weet dat u de juiste persoon aanschrijft?

 

A2SP helpt u samen met Cardatapool.com (de specialist in consumentenadressen) uw doelgroep en klanten te definiëren en te selecteren binnen uw regio of verzorgingsgebied. Wij kunnen u helpen een specifieke doelgroep te selecteren en aan te schrijven via een voor u op maat gemaakte kant en klare brief, precies op het juiste moment! Of het nu gaat om de introductie van een nieuw model of type of het aanschrijven van voertuigbezitters waar binnenkort de APK van het voertuig van vervalt. Wij hebben de beschikking over de actuele NAW-gegevens van al deze voertuigbezitters!

 

U kunt ervoor kiezen om de brieven zelf te maken en te versturen, of het compleet door ons te laten verzorgen. Uiteraard nemen wij graag het totale mailingsproces (incl. drukwerk en verzending) voor u uit handen, zodat u zich kunt blijven concentreren op onderhoud en verkoop!

Beschikbare A2SP diensten:

AdresSelector

APK Brieven

APK Vervaldatum