Diensten

A2SP is dé aanbieder van RDW-diensten voor de voertuigbranche. Daarnaast is A2SP leverancier van voertuigdata en statistische gegevens voor de automotive-, verzekerings- en financieringsbranche. Wij leveren onze klanten innovatieve en kwalitatief hoogwaardige diensten tegen aantrekkelijke tarieven.

 

Om u een overzicht te bieden van alle A2SP diensten, hebben wij deze overzichtelijk ingedeeld naar een 4-tal disciplines, te weten:

Werkplaats

Niet alleen alle diensten die het mogelijk maken om onderhoud, reparatie en APK keuringen correct te registreren en af te melden, maar ook diensten die ervoor zorgen uw werkplaatsbezetting zo optimaal mogelijk te krijgen en te houden! En uiteraard handige koppelingen waarmee u direct de benodigde voertuiginformatie getoond krijgt.

Showroom

Hoe houdt u uw bedrijfsvoorraad volledig bij en zorgt u voor genoeg prospects in uw showroom? Met de A2SP showroomdiensten beheert u heel gemakkelijk uw actuele bedrijfsvoorraad, roept u de actuele dagwaarde van een voertuig op en zorgt u voor voldoende prospects in uw showroom! Ook fraudepreventiediensten treft u hier aan. 

Voertuiginfo

Direct inzage in alle benodigde technische én commerciële gegevens van een voertuig? Dan bent u hier aan het juiste adres. Basis RDW voertuiginformatie of uitgebreide voertuiginformatie - aangevuld met diverse bronnen zoals TecDoc en CarBase - kan A2SP u leveren. Zowel via de portal als via diverse handige apps voor uw mobiele telefoon, waardoor u altijd en overal de meest betrouwbare voertuiginformatie tot uw beschikking heeft!

Leads & CRM

Wilt u op structurele basis werken aan uw klantenwerving en klantbehoud? Dan is A2SP Leads & CRM de ideale bedrijfsoplossing voor u. Wij kunnen uw huidige klantenbestand screenen op actualiteit of aanvullen met additionele informatie. Of we stellen een prospectbestand samen op basis van uw selectiewensen. Uiteraard kunnen wij ook het gehele mailingtraject voor u uit handen nemen en deze op periodieke basis voor u verzorgen. Vanaf het concept tot op de deurmat van uw klant of prospect!