A2SP, CRM & EBPS starten joint venture

7 juni 2012

 

CRM used car management, EBPS & A2SP starten een joint venture met de naam GO Remarketing Solutions B.V. Go Remarketing Solutions ontwikkelt en vermarkt innovatieve software op het gebied van gebruikte auto management.


CRM used car management, EBPS en RDW Informatie- & Communicatie Provider A2SP gaan samenwerken bij de doorontwikkeling van de Used Car Controller. Zij stellen zich ten doel om marktleider te worden met hun remarketing platform voor gebruikte auto professionals.

 

Michel van Roon, Directeur CRM used car management: “Door co-creation met bestaande gebruikers ontwikkelt Go Remarketing Used Car Controller de komende maanden door tot het meest effectieve en gebruikersvriendelijke, platform voor vakspecialisten ooit. Mensen die dagelijks gebruikte auto’s in- en verkopen, weten als geen ander dat dubbele invoer van voertuigdata in verschillende systemen aan de orde van de dag is. Used Car Controller voegt op een écht innovatieve manier separate taxatie-, internet publicatie, management en RDW systemen samen tot één overzichtelijk instrument. Dat bespaart niet alleen kosten, maar ook veel kostbare tijd.


De komende jaren verwachten we een sterke ontwikkeling van het retaillandschap voor gebruikte auto’s. Autobedrijven zullen zich hier aan moeten aanpassen. Om huidige en toekomstige gebruikers van Used Car Controller de ultieme toegevoegde waarde te laten ervaren is een groot aantal nieuwe (nog te ontwikkelen) functionaliteiten vastgelegd. Functionaliteiten die autobedrijven in staat stellen effectief in te spelen op veranderende marktomstandigheden.”


Jasper Steffens, Managing Director A2SP: “A2SP heeft met de A2SP Occasionmanager inmiddels een behoorlijk marktaandeel op het gebied van gebruikte auto managementsoftware. Wij kregen van onze klanten feedback dat processen optimaler kunnen worden geïntegreerd. Waar de branche nu nog gewend is om te ‘moeten’ werken met één oplossing die voor iedereen gelijk is, stemt Used Car Controller haar functionaliteit af op de op de grootte en behoefte van elk autobedrijf. Daarmee past Used Car Controller in zowel functionele als financiële zin zeer goed bij elke soort onderneming. Wij krijgen veel energie van de krachten die nu gebundeld zijn. Innovatie kan met hoofdletters geschreven worden door de bundeling van onze gezamenlijke assets”.

 

Meer nieuws...