Nieuwe samenwerking AutoDealers.nl en A2SP

28 juni 2012

 

Per heden biedt AutoDealers.nl haar klanten de mogelijkheid om via hun AutoDealers.nl account rechtstreeks de veelgebruikte RDW diensten aan te roepen. Daardoor hoeven AutoDealers.nl klanten niet onnodig veel schermen open te hebben om hun dagelijkse werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Het aanbieden van de RDW diensten in de AutoDealers.nl portal wordt mogelijk gemaakt door het samenwerkingsverband dat AutoDealers.nl met A2SP is aangegaan.

 

‘AutoDealers.nl is een innovatieve, online onderneming die online diensten biedt op basis van de wensen uit de markt’, vertelt oprichter Hansco Leek. ‘Zo bieden wij betaalbare, online oplossingen zoals het bouwen van een professionele website voor het autobedrijf en helpen wij hen zo hoog mogelijk in de online zoekresultaten te komen. Een van de meest gehoorde klachten van het autobedrijf is dat het vervelend werken is met de vele geopende schermen’, vervolgt Leek, en daarvoor hebben wij gezocht naar een oplossing. De oplossing hebben wij gevonden door o.a. met A2SP de samenwerking aan te gaan en de diensten te integreren’.

 

‘A2SP en AutoDealers.nl zijn beide relatief jonge organisaties die streven naar zoveel mogelijk gebruikersgemak voor onze klanten’, aldus Maarten Slagtveld, Sales Manager A2SP. ‘Bovendien streven we ook naar betaalbaarheid, aangezien de markt het al moeilijk genoeg heeft.’

 

Meer nieuws...