Management informatie

 

Optimaal inzicht in uw werkelijke performance en salespotentie? Harde cijfers voor uw (financiŰle) verslaglegging? Dat is in de praktijk vaak lastig, omdat uw dag al snel gevuld is met de dagelijkse gang van zaken. Om te kunnen anticiperen op de marktontwikkelingen in Nederland en de ontwikkelingen in uw eigen verzorgingsgebied, is het echter van groot belang dat u de ontwikkelingen op de voet volgt.

 

Hiervoor heeft A2SP de dienst AutoStats ontwikkeld: een dagelijks bijgewerkte analysetool die u direct inzage geeft in landelijke Ún regionale ontwikkelingen. De weergave is dusdanig helder, dat u er bovendien geen business analist voor nodig heeft om conclusies te kunnen trekken c.q. aanpassingen te kunnen doorvoeren, waarmee u uw bedrijfsdoelstellingen borgt.

 

Bent u importeur of autodealer met meerdere vestigingen en heeft u specifieke wensen ten aanzien van de marktcijfers en de performance van uw organisatie? Dan biedt de dienst Verkoopstatistieken u het perfecte uitgangspunt voor alle tailormade mogelijkheden!

Beschikbare A2SP diensten:

AutoStats

Verkoopstatistieken