DM Activiteiten (APK en onderhoud)

 

Elke garagist geeft een eigen invulling aan het bereiken van een (mogelijke) klant: de één plaatst een advertentie in een landelijk of regionaal dagblad, de ander verlegt zijn promotie naar online kanalen. Maar hoe zorgt u dat uw marketing- en PR budget zo effectief mogelijk wordt ingezet? En u zeker weet dat u de juiste persoon aanschrijft?

 

A2SP helpt u uw (potentiële) klant te definiëren en te selecteren. Wij kunnen u helpen een specifieke doelgroep te selecteren en aan te schrijven, precies op het juiste moment! Of het nu gaat om de introductie van een nieuw model of type of het aanschrijven van voertuigbezitters waar binnenkort de APK van het voertuig van vervalt. Wij hebben de beschikking over de actuele NAW-gegevens van al deze voertuigbezitters!

 

En via de verscheidene, door A2SP zelf ontwikkelde, diensten kunt u zelf kiezen in welke mate u zelf verantwoordelijk bent voor het complete mailingsproces: van het zelf selecteren van gewenste adressen tot het opzetten en activeren van een mailing. Uiteraard nemen wij ook graag het totale mailingsproces (incl. drukwerk en verzending) voor u uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw business!

Beschikbare A2SP diensten:

AdresSelector

APK Brieven

APK Vervaldatum